klantig som jag är

Haha måste berätta det här. Förut tog jag en dusch. Och presic när jag blev klar ramlade jag! På en liten jädra fläck tvål på golvet. Slog i huvudet i typ ja hur ska man säga duschkorgen som man har shampoo och sådant i men som tur är blev det ingen "big" smäll. Trodde första att jag skulle få en bula i pannan, bra gjort till skolfotot imorgon också! Men jag klarade mig. Har bara lite ont i ena höften annars kanon.
Nu ska jag se klart på fngarna på fortet. Puss

anna

usch

sökte nyss på "twin tower" och tittade på youtube som Helene sa åt oss att göra. Fyfan vad läskigt det är när man ser alla människor hoppa. Usch.
Tog miljörådsfoto idag. Haha jag längtar inte tills det kommer ut i katalogen haha. Men vad kan man göra åt saken liksom?
Nu blir det i alla fall att.. nej jag har inte en aning om vad jag ska hitta på. Kanske gå ut och träna gymnastik? det kanske det få bli. Och synd som det är kan jag inte va med på första träningen på söndag för då ska vi på konfaläger skitkul! Eller så kanske jag går och ser på sex in the city. Nej vi stryker det och går ut ist. Puss

anna

Svar på fråga

Hejsan hejsan! :)

Ja det är mina naturliga lockar hehe. Och jag har aldrig färgat håret och har inte heller någon lust att göra det. Inte vad jag har tänkt iaf :)


anna