Lugn morgon

Såg att mina efterlängtade böcker äntligen anlänt till mitt hus imorse. Lycka. Skulle bara läsa en sida, men satt hela morgonen och läste med en kopp varm choklad. Så himla mysigt. Har verkligen fått upp ögonen för Forni. Hon vet hur man sätter ord på kärlek. Åh så bra hon är. Är så nöjd att jag beställde böckerna!
 
anna

En resa jag saknar

Sitter och tittar på gamla bilder från utomlandsresor. Dessa tre bilder, som ni ser här nedan, är från Italien - Rimini. Spontanbokade denna resa med mina föräldrar på sommarlovet och den var både behövlig och alldeles underbar. Kommer ihåg att det var så otroligt varmt att vi om dagarna sprang mellan solstolarna och havet stup i kvarten. OCH havet var sådär fantastiskt blått som man vill att det ska vara när man åker utomlands. Loveeely,
Något fruktansvärt som hände på vägen dit var att jag kom på att mitt minneskort satt hemma i datorn. Så typiskt mig att glömma något sådant, som jag tycker är typ det viktigaste på hela resan. Inga utomlansresor utan en kamera!
Som tur gick vi runt i Riminis stad och hittade tillslut en liten fotoaffär och resan var räddad.
Italien är verkligen ett land jag älskar. Älskar språket, maten och miljön. Och på tal om maten, pizzorna och pastan är fantastiskt och glassen är heeeeeeelt amazing.
 
anna

new and good

Var somsagt i Norrköping igår och kom hem med en skjorta och en mössa, + en tröja som inte visade sig rättvis på bild. När jag var i Linköping med Fanny, kom jag hem med en mascara och ett foundation stick, + en kofta som inte heller visade sig så bra på bild.
Jag är mer än nöjd!

Kom nyss in från en springtur på ett par kilometer. Skulle beskriva det som tung och lerig springtur idag, men det känns såååå skönt att ha det gjort nu efteråt.
 
anna