Sista dagen

Årets sista dag. Jag kan inte förstå att detta år har gått såhär fort... Snart väntar ett nytt kapitel, ett nytt år med nya möjligheter och upplevelser. Jag har bestämt mig för att inte ha några nyårslöften då jag aldrig någonsin har följt dem. Jag är verkligen värdelös på det. Alla gånger jag har lovat mig själv att sluta äta godis, träna mer, plugga mer. Ja, jag kan konstatera att nyårslöften inte är min grej. 
Ikväll väntas en mysig kväll i stugan med god mat och lekar. Hoppas ni får ett bra nyår!!
 
Bilder från Venedig
 
anna

ÅRSRESUMÉ - Oktober, November, December

Åkte på Life In Color med tjejerna och var med om världens färgfest! Åkte in till Linköping med Ebba och provade balklänningar och jag är så glad över att jag inte köpte någon. Höstlovet var äntligen här och jag njöt som aldrig förr! Åkte in till Linköping ännu en gång för ett restaurangbesök med V och vi åt världens godaste mat på 1854. Slutade oktober med att jag blev sjuk.
Möblerade om i rummet och köpte lite ny inredning. Fick hem min balklänning och jag bara längtar tills jag får bära den på baldagen. Spenderade en kväll på Aioli med tjejgänget. Åkte till huvudstaden med V. Köpte julklappar och gick runt och strosade på stan. Fick även träffa Hannah och Amanda som inspirerar mig så himla mycket. 
December månad var äntligen här och jag och V firade ett helt år med varandra. Bakade julgodis med V's familj en helg och julkänslorna började komma på riktigt. Hade luciafirande i kyrkan och jag kan säga att vi inte var världens bästa luciatåg men roligt hade vi. Jullovet kom och jag inhandlade de sista julklapparna plus att jag jobbade nästan varje dag. Julafton kom äntligen och jag hade en sån himla mysig dag med släkten och det bästa på hela julafton var att jag fick somna bredvid min prins. Jobbade mitt sista pass och åkte sedan till Åre. Spenderar min slutet på 2014 här och börjar 2015 på samma ställe. Dumt och klaga enligt mig
 

Jag önskar alltid på tolvslaget att näst år ska bli bättre, men denna gång önskar jag det mer än vanligt. Snälla 2015, gör detta år till ett år med färre motgångar och desto fler framgångar. Gör det till mitt år, snälla.
 
anna

Allt ät täckt av snö

Det är så mysigt att vakna upp till ett vinterland. Åka skidor, dricka varm choklad och gå och slappa i sitt underställ hela dagen. Spela spel, äta i mängder basta och bara umgås.  
Igår kväll hade vi julklappsutdelning och jag fick ett par jättefina tofflor och ett par mysiga strumpor! Vi avslutade sedan kvällen med pulkaåkning.
 
anna