En bra helg framför mig

Kanske inte märks, men jag lever. En skolvecka med alldeles för lite sömn. Ska med andra ord bli så skönt med helg. Min fredag spenderar jag i huvudstaden med tre härliga tjejer. Det är Avicii som står på schemat och det ska bli såååå kul! Hoppas på en riktigt bra kväll!!
Denna vecka har gått fort. Nu är man tillbaka i skolan igen och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig helt död när klockan ringer på morgonen. Jag är så himla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. På tal om trötthet, Ebba och jag spelade in en ny podd i veckan, avsnitt 8 "Tio frågor" (lyssna här) Hur som helst blev den en aning seg då vi var tvungna att tänka så mycket... Men hoppas att ni gillar den.
Nu ska jag somna till ett par avsnitt av Vänner. Imorgon är det fredag, vilket gör att jag mår lite bättre. 
 
anna
 

Vi två hör hemma

Ikväll blir jag äntligen återförenad med the love of my life. Äntligen, äntligen, äntligen!! En perfekt söndag och avslutning på lovet med andra ord. 
Ser inte så mycket fram emot att klockan kommer ringa klockan 06 igen, men att hänga med Ek12 hela dagarna gör att det helt klart värt det. Det här sportlovet satt perfekt och jag kan inte förstå att det är 109 dagar kvar till sommarlovet. Det kommer gå såååå fort!!
 
anna

Det känns i kroppen

Aj vad min kropp värken. Fastklistrad i sängen är vad jag är. Sån himla träningsvärk efter lägret. Men det var så himla roligt! Hallen i Katrineholm är verkligen helt otrolig, man blir som ett barn på julafton när man kommer dit. Gjorde dubbelvolter, skruvar, flickisar, saltosar osv. Vi filmade massor så en film inom kort kommer upp!!
 
anna