Venezia

 
"Venedig: staden där bussarna är utrustade med ankare istället för bromsar."
 
Här kommer lite bilder från vacka Venedig. Så himla mysigt att gå och strosa i staden, se hur gondolerna tar sig fram i kanalerna. Det var så otroligt varmt denna dag. Det klibbade på kroppen som aldrig förr, men det gjorde ingenting. Hit vill jag absolut igen!
 
anna

Sista Juli

 
Känns lite underligt att jag vaknade upp i Sverige idag, men lite skönt på ett sätt. Ska fixa lite nu på förmiddagen och sedan åker jag och Viktor in till Linköping och luncha. Jag ska även leta objektiv och han kolla på lite kläder. Håller på att redigera fler bilder från italien så fler kommer i nästa inlägg!
 
anna

Detsamma

Det känns så konstigt att gå och lägga sig i en tom säng. Jag hör inga andetag, förutom mina egna. Jag kan inte beskriva känslan av att få somna i V's famn och vakna upp likadant. Det slår allt med hästlängder!! Jag saknar det redan, ja såklart att jag gör, jag är ju helt besatt av den där killen.
Har tagit igen lite missad tid med mamma och pappa. Altanhäng med världens godaste mat, så mysigt! Har även redigerat massa bilder, så fler kommer upp imorgon!
Bild från Västervik
 
anna