Sand och saltvatten överallt

Ännu en härlig dag på stranden! Jag älskar verkligen Palma. Det gjorde jag redan första gången jag var här. Det är så himla mysigt!

Har precis duschat av all sand och snart ska vi ta en taxi eller buss till en stor mataffär och köpa en massa gott till tapas som vi ska äta på balkongen ikväll. Hur mysigt? Tror verkligen att det kommer bli super. 
Imorgon planerar vi att åka göra en utflykt och åka till en annan strand så vi får se vart vi tar vägen!
 
 
anna

Äntligen framme i Palma

Äntligen befinner vi oss i Palma, som vi har längtat! Och vet ni vad? Jag fick min kamera i tid! Är så himla glad!! Att det kunde bli så bra!
Idag har vi legat på stranden hela dagen och det är så varmt här. Havet svalkar knappt men jag älskar det ändå. Är så glad att vi äntligen är här och nu ska jag njuta så mycket jag kan!
Just nu sitter vi alla på balkongen och har det härligt innan vi ska in till Palma och äta tapas. Hör ni hur bra det låter??
 
Här kommer några bilder från idag!
 
 
 anna

Magisk solnedgång

bilder tagna med min iphone
 
När jag åkte hem från jobbet ikväll och såg den fina solnedgången slog det mig att jag saknar min kamera så mycket. Ni förstår inte hur frustrerande det är att inte kunna fota när man vill. Och det jobbigaste är att jag inte kommer få min kamera innan Spanien. Förstår ni hur ledsen jag är. Detta beror på att pappa glömde svara på ett mail från där kameran var inskickad till. Detta gjorde att det tog ytterligare tre veckor tills jag får den. Känns som hela resan redan är förstörd. Kan inte ens tänka tanken utan att få ångest. Så typiskt!!

Som tur är har jag köpt mig en iPhone 6s så kameran är betydligt bättre än den förra. 
anna