Midsommardagen

I lördags fick jag äntligen vakna upp bredvid V igen. Vi tog ett morgondopp i poolen och bara att göra det en sommarmorgon var så härligt. Framåt lunch hämtade vi upp Philip och Sigrid och åkte till Sigrids stuga och sov där över natten. Går inte att beskriva med ord hur roligt jag har med dessa människor. 
Vi solade, badade, lagade mat, spelade kubb och kort och pratade tills solen gick ner. Hela förmiddagen igår låg vi och solade och badade och jag älskar att vi kom hem till ett varmt Sverige. På kvällen avslutade vi alltihop med ett restaurangbesök.
 
Om min helg har varit bra? Svar ja!
 
 
anna

På med klänningen och kransen

Det var bara att sätta på sig en vit klänning och den fina midsommarkransen som min fina mamma hade gjort till mig när jag äntligen kom hem i fredags. 
Firade midsommar ute på landet med mina vänner och jag älskar att vädret var så bra hela kvällen. 
Hade en jätterolig kväll. Dansade och sjöng, skrattade tills jag fick ont i magen och fick äntligen krama om mina favoriter igen. En mycket bra kväll med andra ord!
 
 
anna

På svensk mark

I fredags var det hemfärd som stod på schemat. Otur hade vi då planet var försenat två timmar. Jag blev så stressad då vi skulle åka raka vägen till en midsommarfest. Som tur var blev det inte så sent ändå. 

Nu är det faktiskt skönt att vara hemma. Sova i sin egen säng, äta svensk mat, gå in på rutiner osv. Nu ska jag njuta av Sverige så mycket jag kan en månad, sen åker jag till Spanien en gång till!
 
 
anna