Mitt 2011

Hoppades på att 2011 skulle bli bättre än 2010. Det blev det kan jag säga er!
Mitt år har varit hur bra som helst. Började året med att åka upp till Dalarna med bästa Erika. Hur mysigt som helst. Blev desperat av världens bästa serie desperate housewives. Spenderade en kväll på Idol Live i Cloetta Center. Åkte hem överlycklig eftersom jag hade fått nudda Olle. Fyllde femton och tog därefter moppekörkortet.
Ebba och jag tog vårt första dopp i svartån i april. I april åkte även jag och mina supertjejer till gransnäs på sista konfalägret. Så jäkla mysigt! 18 maj åkte mamma, pappa och jag upp till huvudstaden för lite shopping och sedan bar det iväg till Arlanda för att hämta hem Calle och Filip som hade varit borta i ett halvår. Inte ett öga tort och jag var även där överlycklig. Tog konfirmation i maj, sjön med Ebba i kyrkan vilket jag aldrig ska göra om i hela mitt liv,  fick en massa fina presenter av min släkt. Skolavslutningen var magisk. Efter skolavslutningen blev det Öland med världens bästa Elin och Ebba. Inte långt där efter blev jag dö kär i Sebbe och den 1 juli blev jag den lyckligaste personen i världen.
Det var årets bästa!

Åkte till Västervik med USA-gänget och hade det super i en vecka med sol och bad. Kom hem, va med sebbe och hade det SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR bra. Dagen efter bar det upp till Stockholm och sedan till Italia med mor och far. Alla dagar ute med båten var bara för nice! Och inte nog med det så stod jag faktiskt upp på wakeboarden i år. Alla grill, tjej och klassen kvällar har varit super det här året. Ni är bra ni mina vänner!

Började nian. Ett tag trodde jag att jag skulle dö av allt plugg, men lycklig lottad som jag är lever jag. Ebba och jag ställde upp som modeller för Cici och fick stå i lillsjön en september eftermiddag och vi frös som bara den!

Paddlade kanot eller kajak eller vad det nu va med Ida och hennes familia. Skräcken för det, är över nu som tur är! Hösten kom och jag var dö-pepp för USA. Längtade ihjäl mig. Min livs bästa resa hitills och jag har nu checkat av 3 saker på min "att-göra-lista-innan-jag-dör" vilket kändes grymt! 
Tillslut gick jag på jullov, hade en fin jul och har bara haft det så här kul som man ska ha på ett jullov.

Mitt år, 2011 har varit underbart nu när jag tänker efter. Har varit med om saker jag aldrig kunde tro. Inget känns fel nu utan allt känns bara hur bra som helst. Nu tar jag mig i kragen och hoppas på att 2012 kommer att bli ännu bättre!!

Här har ni lite blandade bilder från mitt år.

anna