Hemma!

Har haft en riktigt galen vecka i Västervik - med världens bästa gäng. Har haft det så otroligt roligt. Solat och badat i havet, ätit glass och lekt hur mycket som helst med dom små haha!
Saknar dom sena kvällarna med massa bus med de tre. Hade vattenkrig klockan 1 på natten i fredags. Jösses vad blöta vi blev, och det förvånar mig nog inte om vi väckte hela Västervik.. som vi skrek asså!
Har ju suttit och tittat på pirates of the caribbean på kvällarna också. Filmerna är ju så himla bra! Kan inte sluta att se dom.
Igår kväll satt vi vid datorn, snackade med sebbe och jonte, axel och alexandra tyckte att det var hur coolt som helt haha.
Kom hem runt 2, fick besök av småkusinerna en stund sen drog jag mig mot jobbet och jobbade i fyra timmar.
Nu har jag faktiskt också hunnit med att packa resväskan till tisdag. Ska bli så himla gött att sticka till Italien. Det värsta är bara att jag saknar erdan alla nu, sen ska jag åka bort till Italien en vecka och sen blir det kanske Öland på det också. Tur att jag åker med mina två tjejer!
Imorgon kommer min efterlängtade Sebbe hit, som jag längtar asså! Ska bli helt underbart ♥

Nu måste jag sluta skriva, annars blir det här inlägget hur långt som helst.. Här får ni några få bilder från Västervik!
anna