Hemma!

Har haft en riktigt galen vecka i Västervik - med världens bästa gäng. Har haft det så otroligt roligt. Solat och badat i havet, ätit glass och lekt hur mycket som helst med dom små haha!
Saknar dom sena kvällarna med massa bus med de tre. Hade vattenkrig klockan 1 på natten i fredags. Jösses vad blöta vi blev, och det förvånar mig nog inte om vi väckte hela Västervik.. som vi skrek asså!
Har ju suttit och tittat på pirates of the caribbean på kvällarna också. Filmerna är ju så himla bra! Kan inte sluta att se dom.
Igår kväll satt vi vid datorn, snackade med sebbe och jonte, axel och alexandra tyckte att det var hur coolt som helt haha.
Kom hem runt 2, fick besök av småkusinerna en stund sen drog jag mig mot jobbet och jobbade i fyra timmar.
Nu har jag faktiskt också hunnit med att packa resväskan till tisdag. Ska bli så himla gött att sticka till Italien. Det värsta är bara att jag saknar erdan alla nu, sen ska jag åka bort till Italien en vecka och sen blir det kanske Öland på det också. Tur att jag åker med mina två tjejer!
Imorgon kommer min efterlängtade Sebbe hit, som jag längtar asså! Ska bli helt underbart ♥

Nu måste jag sluta skriva, annars blir det här inlägget hur långt som helst.. Här får ni några få bilder från Västervik!
anna

30 Juli

Har precis badat i balja, 38 grader och badat i havet. Gött det! De små är och hoppar i luftkuddeland som det heter. Haha åkte förbi dom och dom var genomblöta! Härligt väder vi har då.. Men förut åkte vi ju ut till några klippor och det kom inte en droppe! Skönt det. Men det ser ut som att det har regnat bra mycket här alltså.
Imorgon kommer jag hem och det känns skönt. Men det blir att åka och jobba direkt och det känns mindre skönt om man säger så. Men jag ska inte klaga, för livet leker förutom då att jag har gått och blivit genomförkyld men det är skit samma!
Ja kan ju säga det att nu kom alla tre tillbaks och jag fick en stor blöt kram av alla tre så nu är jag också blöt. HÄRLIGT!


anna


födelsedagsbarnet

I torsdags hyrde jag, Axel, Alexandra och fining en trampbil i en timme. Jag höll på att dö. Gudars vad jobbigt det var. Badade i havet, lekte sjörövare och så sjöng vi och dansade hela kvällen.
Igår var det att gå upp tidigt för att sjunga för den nublivande 9 åringen Axel! Grattis grattis!
Åkte till gränsö också och tittade på motorcyklar eller något sånt, suuuper tråkigt! Måste bara berätta det här att det var en kille, som körde minicross eller något sånt och hoppade och gjorde trix. Sista hoppet skulle han göra bakåtvolt och gissa vad han gjorde! Han ramlade. Jag trodde att han skulle dö, seriöst det såg så himla otäckt ut när han inte kom runt. Stod där och höll andan, det gjorde hela publiken!
Åt på restaurang också. Super! Sen gick vi hem och bakade världens godaste tårta.

Fick allt väldigt bra bilder på den här galna killen. Här är en bild.


och 9 åringen då!


Nu ska vi åka och bada på klippor. hejsvejs!

anna