Chokladbollar

Jag var så otroligt sugen på att baka när jag kom hem så jag slängde ihop en chokladbollssmet och gjorde chokladbollar. Nu tänkte jag sätta på mig träningskläderna och ge mig ut på en långpromenad. Är det bara jag som har tappat träningsmotivationen eller känner ni likadant? 
 
 
anna

En produktiv dag

Idag har jag verkligen hängt i. Trots få timmars sömn och huvudvärk har jag tagit mig igenom denna dag utan problem. Jag var vid jobbet redan klockan 07 imorse. Först av alla faktiskt och jag kom inte hem förrän 17. Jag hade gått och tänkt hela dagen att jag skulle slänga mig i sängen så fort jag kom hem men så blev det inte! Istället har jag storsädat rummet, tvättat och lagat mat. Vuxenpoäng till mig haha!
 
Igårkväll var det bastupremiär här hemma och jag tänkte spendera hela kvällen där igen. Finns inget som är så härligt som att basta!!
 
en outfitbild från i våras
 
anna

Bubbies

Har ni testat Bubbies? Gräddglass inlindad i mochi, (klibbigt ris) som är en japansk delikatess. Alltså det är så gott och finns i massor olika smaker. Blev så sugen på dem efter jobbet så var tvungen att köpa med mig några hem. Jag bara älskar dem!
 
 
anna