Blandade från balen

Här har ni några bilder från studentbalen i lördags. Alla var så fina och jag saknar verkligen min egen bal. Sigrid var som en prinsessa hela dagen, ni ser ju här nedan. Jag kunde inte låta bli utan började gråta när jag såg henne. Vackarste personen i världen!!
 
Alla bilder är tagna av Ebba. Är hon inte hur duktig som helst?
 
anna

Trädgårn

Trädgårn - Jakob Karlberg
 
Vilket väder det är ute! Åkte och klippte gräs direkt efter jobbet förut och jag höll på att få värmeslag. Aldrig varit så svettig!
Äntligen har jag inte längre ett så fullspäckad schema på några dagar vilket känns otroligt skönt så förut passar jag på att ta igen någon timme i solen. 
Just nu sitter jag ute på altanen och väntar på att Ebba ska höra av sig. Vi ska ses och bada i poolen vilket kan behövas! 
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
bild på mig och pollan fotad av ebba
anna

Bubbel och solsken

Vilken bra dag jag hade igår! Ebba och jag åkte hem till Pollan igår och åt lunch och drack bubbel. Sedan gick vi ner till parken för att kolla på 97:ornas bal. Det är så kul att se alla balklänningar och håruppsättningar och killarna är så stiliga! Ebba fotade för fullt och jag har hur mycket fina bilder som helst på datorn som jag ska visa er! Först får ni tre bilder från Pollans uteplats. 

 
anna