Feels like I'm in a dream

Har haft en ett par så sjukt roliga dagar! Sov ju hos Erika, tittade på skräckis och myste hela kvällen. Älskar systern till tusen alltså! Den där löprundan jag nämnde i förra inlägget, den kunde man ju glömma! När klockan ringde halv nio var vi DÖDA. Hade ingen ork så vi som till kvart över 11 istället.

Igår kom det en massa trevligt folk hit, och efter många om och men om man säger så, så blev kvällen väldigt lyckad. Bortsett från Jakobs moppe som inte funka, att vi inte hittade vägen till badstället, att det tog oss hela en och en halv timme för att ens åka och bada, och min jäkla migrän på kvällen. Jag trodde seriöst att jag skulle dö.
Blev en lång kväll, jag, Ebba och Julia somnade vid 3. Idag stack Ebba och Jag till Varamon och träffade på André och Erik, toppen!

Två bilder fårn igår!


anna

Vilket väder!

Kom nyss hem från Skänninge. Har varit och badat med Erika och jägarnas vad skönt det var i vattnet. Träffade på Sandra på hemvägen, söt du är!

Planerna nu ser ut såhär:
Packa, äta och sen åka till Erika. Sova där, gå upp tidigt för att ta en lång löprunda och bada. Sen blir det bästis och sen grillkväll med härligt folk!

Rätt så bra va? Ha en bra ja vad det nu är för dag. Har fortfarande ingen koll.. Men ha en fortsatt bra dag!

anna

Here comes sunshine

Godmorgon mina fina läsare! :)
Måste bara berätta en sjuk grej igen.. Jag ramlade ut sängen idag igen. Nu fattar jag inte riktigt vad jag håller på med. Grejen är det att jag drömmer inget konstigt. Haha men nu har jag i alla fall ett stort skäl till att jag måste ha en större säng!

Eftersom att solen skiner ska jag gå ut och bättra på brännan lite. Sen sticker jag till Erika!


anna