Solen bränner mot huden

Hej!
Idag har jag hunnit med att jobba på morgonen samt legat ute i solen i några timmar. Äntligen lite sommarväder och det ser ut som att det ska hålla i sig hela veckan vilket glädjer mig! Snart ska jag ladda om för ett 7 timmars pass på donken. Känns väl sådär när vädret är så fint, men vad gör man inte för pengar? 

Hoppas ni får en härlig och solig dag! 
 
 
anna

Klockan tickar förbi

Hej på er!

Tog en lång sovmorgon imorse och åkte och jobbade nästan direkt efter att jag hade vaknat. Är inte klar ännu, men några timmars jobb blev det i alla fall. Just nu sitter jag ute på altan (som vanligt) och slösurfar. Är så otroligt trött även fast jag fick sova många timmar inatt. Min kväll ska i alla fall bestå av poddlyssnande och av serietittande. Låter bra i mina öron! 

 
anna

"När sommaren kommer, jag lovar dig, bättre dar"

Idag har jag jobbat hela dagen och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var trött när jag kom hem. Imorgon ska jag jobba igen men först ska jag ta en riktigt lång sovmorgon för oj vad jag behöver det. Sover så otroligt dåligt på nätterna så när klockan ringer på morgonen känner jag mig helt död. 
 
Sitter just nu sitter jag ute på altan framför en brasa och kikar på lite olika bikinis och jag vill typ ha allt! Känner inga gränser haha... 
Snart kommer V hit och håller mig sällskap. Hoppas att ni har haft en jättebra torsdag!
 
 
anna