Sista augusti

På senaste tiden har jag fått sådana fina kommentarer, både här på bloggen och i verkligheten, om att ni gillar mina texter jag skriver. Ni anar inte hur glad jag blir av att höra dem orden. Så kul att ni uppskattar det och det gör bara att jag vill skriva mer och mer. Tack ni är bäst!
 

Idag har jag haft en söndag då jag inte har gjort någonting. Jag har bara legat i sängen, kollat avsnitt efter avsnitt av SATC. Min förkylning och hosta har inte gått över än så jag behövde verkligen en vilodag!
Anledningen till varför uppdateringen inte varit så bra är dels för att jag har varit upptagen och för att jag inte vet vad jag ska blogga om. Känns så lamt att bara skriva om vad jag gör om dagarna,  för mina dagar är ju inte så händelserika direkt... I vilket fall som helst ska jag försöka ha kameran i handen lite oftare så att det kommer upp dagliga bilder på bloggen hela tiden, jag menar, hur svårt ska det va att fota lite? Tydligen jättesvårt om ni frågar mig...
 
anna

Pussmunnar

Har gått och blivit totalt förälskad i mina nya ballerinaskor. Så otroligt sköna på fötterna och lite roliga och annorlunda. Finns på Bergqvist skor!
 
anna

Get Lost

Igår var det en häktisk men rolig fredag. På kvällens schema stod det "nollningsfest" med stora bokstäver. En mycket trevlig och lyckad kväll med ekonomerna. 
Idag vaknade jag bredvid V. En myslördag utan dess like innan vi åkte och städa undan i ladan. 
Ikväll ska jag titta på SATC tills klockan blir alldeles för mycket. Hoppas ni får en trevlig kväll!
 
Thailand
 
anna