CALA D'OR DEL 2

Här kommer ännu lite fler bilder från Spanien!
 
 
anna

For a better day

Hej på er!

I morse ringde klockan halv 6 och jag skulle ljuga om jag sa att jag var pepp på jobb men 07-16 gick förvånansvärt fort och väldigt bra!
Har jobbat de senaste dagarna och därför skyller jag på dålig uppdatering. Har iallafall hunnit med att träffa min saknade bästa vän, åkt båt och ja, kollat gossip och sovit. 
 
Imorgon är det 1 september och då är det officellt höst för mig. Även om jag har tyckt det ett bra tag nu i augusti också. Är så peppad inför denna höst, man vet aldrig vad som väntar en! 
 
collage från weheartit
anna

Jag minns varenda scen ifrån vår film

Gårdagen bestod av lite chillhäng hos Ebba då vi egentligen skulle ta tag i Norge och planera för framtiden men det gick inte riktigt som vi hade tänkt. Vi var alldeles för sega  för att ta tag i det...
Åkte därefter till Viktor och gick ut och sprang i kvällssolen och över min förvåning sprang jag 7 kilometer vilket känns helt sjukt men så kul!
 
Idag är jag helt slut då jag inte somnade förens halv 5 imorse. Har ändå gott ut på en powerwalk en timme med V och resterande tid av kvällen ska jag spendera på altanen. Det vankas skaldjurskväll! Imorgon står det jobb på schemat, 07-16. Hoppas ni har haft en fin fredag!
 
 
anna