Jag går inte isär när jag går med dig

Idag har det varit en riktigt seg tisdag. Har varit så himla trött hela dagen. Har så himla svårt att somna på kvällarna, somnar sent och när klockan ringer klockan 6 på morgonen är jag nästan helt död. Ligger i sängen en halvtimme extra, vilket betyder att jag har ynka 30 minuter på mig att hinna äta frukost och fixa mig. Jag hinner, vilket är skönt, men jag föredrar nog lugna mornar istället för stressiga. Gick i skolan till klockan 2 sen dess har jag gjort lite styrkeövningar samt stretchat. Ikväll ska jag plugga lite engelska. Hoppas ni får en bra kväll!
 
Bild från bästa Thailand.
 
anna

Gårdakvarnar och Skit

Åkte till Ebba igårkväll och sov där tills idag. Älskar dom dagarna, de är så behövliga och jag har alltid ett leende på läpparna. Helt ärligt, vad skulle jag göra utan dig? 
Det har ändå varit en skaplig måndag idag, men så fort jag kom hem, och klev in genom dörren, tänkte jag på alla läxor och prov jag har framöver och då sjönk humöret. Har ett engelskaprov på fredag som jag verkligen inte ser fram emot. Usch! Men vad ska man göra åt det då? Jo, plugga kanske...
 
 anna

Materiell lycka

Ralph Lauren skjorta och tröja i vitt. + VS- trosor. Ja, materiell lycka.
 
anna