Demons

bilder från weheartit
Inne i ett poddlyssnande och egentligen ett skrivande, men jag bytte ut pappret och pennan mot datorn istället. 
Imorgon har jag sovmorgon, som jag alltid har på måndagar och det gör verkligen veckan lättare.
Snart har hela Mars gått och jag är fortfarande lika förvånad över att tiden går så fort. Ser fram emot April, känner på mig att den månaden kommer komma med någonting bra.
 
anna
 
 

En euforisk helg

Har verkligen haft en jättebra helg! I fredags åkte Erika och jag in till Linköping och åt på Aioli (nya favvostället). Tog igen lite välbehövligt snack och började smida lite sommarplaner vilket ser väldigt lovande ut.
Igår jobbade jag nio timmar och när klockan slog halv nio var leendet maxat och inte nog med att jag fick somna bredvid Viktor också. Helt euforisk!!
Idag vaknade vi till solsken och fågelkvitter. En helg med hela familjen hemma, precis som förr. Hur underbart som helst! Idag har det varit solsken heeela långa dagen, så himla härligt. Hoppas verkligen att vädret håller i sig!
 
anna

Scarred for life

Älskar studiedagar! Idag sov jag tills jag vaknade, så himla skönt att slippa väckarklockan... Åt lunch hos mormor och morfar och sedan hade jag körlektion.
Min kväll ser relativt lugn ut, men den är långt ifrån hur jag vill att den ska vara om man säger så. Nog om det, nu ska jag fixa båtfilmen så att den blir klar. Härlig sysselsättning!!
 
 anna