Inspo

från weheartit
anna

En dag på akuten

Min gårdag blev inte riktigt som jag hade planerat den. För att göra en lång historia kort började jag med att gå ut och springa och körde lite styrkeövningar som jag skrev i inlägget här under. Och sedan började jag storstäda rummet. Helt plötsligt märker jag att jag ser konstigt på vänster öga och när jag sedan sträcker fram händerna framför mig finns dem inte där. Jag börjar bli yr så jag lägger mig ner och helt plötsligt domnar hela vänster armen och fingrarna bort. Jag kan kan inte ens lyfta upp min mobil. Snart kommer en sjuhelvetes huvudvärk och jag har ingen känsel i tungan. Jag åkte in till akuten med ambulans, och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. 

Var på sjukhuset hela dagen och tog en massa prover och röntgade hjärnan två gånger. Allt visade bra vilket glädjer mig. Men det känns så konstigt och läskigt att det hände. Jag undrar verkligen var det var...
 
Idag känner jag mig seg och huvudet gör ont!
 
Slänger in en bild på Sigrid och mig. För att hon är min lilla glädjespridare!
 
 
anna

Godmorgon!

Hej på er! Fredag, så underbart!
Vaknade redan åtta imorse och kunde inte somna om. Har iallafall precis ätit frukost och nu tänkte jag ge mig ut och springa innan jag ska storstäda rummet. Låter bra enligt mig! Vi hörs lite senare.
 
 
anna